Pariuri online bonus Unibet

Information

Added: 2018-04-11
Category: Unibet

Tags article
Pariuri online bonus Unibet

Pariuri online bonus Unibet

Situaţia s-a stabilizat în a doua parte a anului trecut, iar companiile care au ştiut să-şi restructureze activitatea, să aplice un plan de reducere şi control al costurilor, au reuşit să în­cheie anul chiar mai solide”, a pariuri online explicat Popovici. Directorul general al Stanleybet Ro­mânia, Liviu Popovici, spune că anul trecut compania a trebuit să facă faţă uneia dintre cele mai negre perioade din istoria pariurilor. Casele de pariuri online care au interfeţe ale site-urilor în limba română sunt Gamebookers, Unibet, World­bet, Bwin, Unibet, Interwetten, Bet-at-home, Unibet, Tobet, Partybets, Offsidebet şi Unibet.

Dacă în urmă cu câţiva ani site-urile de pariuri în limba română erau foar­te puţine, în ultima perioadă numărul acestora a început să creas­că, proporţional cu nu­mărul pariorilor români care le-au accesat pa­gi­nile web. Creşterea în importanţă a pieţei româneşti pentru casele de pariuri online internaţionale se poate vedea şi prin contractele de sponsorizare sem­nate. Hypobet: Cel mai mare premiu, de 5.000 de lei, a fost câştigat în decembrie 2009, la cursă de galop cu obstacole, unde un bărbat din Bucureşti a pa­riat suma minimă, de 4 lei.

Astfel cel mai mare avantaj la pariuri sportive online ne ofera situatia in care ne aflam chiar pe stadion. In cazul in care privim evenimentul la TV prin satellite, vom vedea evenimente care s-au petrecut in realitate cu 3-4 secunde in urma, iar daca urmarim evenimentul online intarzierea poate sa fie de 10-15 secunde, sau chiar mai mult. Multe evenimente sportive sunt transmise online sau la televizor, astfel intrebare importanta este cat dureaza ca imaginea transmisiei sa apara pe ecranul nostru.

Top