1xbet

Am facut o depunere de 1980 € in contul meu. Dupa 2 zile, am fost pe punctul de a face primul meu pariu dupa ce am facut depozitul cand mi-am dat seama ca aveam doar 569,78 €. Istoricul pariurilor mele sportive nu a aratat inregistrari intre acele zile.

Afland mai mult pe investigatia mea, mi-am dat seama ca cineva, cumva, a avut acces in contul meu, mi-a facut o depunere (84,17 €, nu ma intrebati de ce aceasta suma) pentru a putea retrage fonduri ulterior la aceeasi metoda de plata, a suflat.

Pana la 1400 € in pariuri la sloturi si a putut sa retraga 200 €. Am avut / am tot atatea motive sa banuiesc ca incalcarea de securitate a provenit de la mine ca de la ei, asa ca am contactat asistenta. M-am gandit „au acces la adresa ip a invadatorului, la metoda de plata folosita pentru retragere, telefonul mobil folosit pentru a confirma retragerea solicitata, isi vor face treaba oferindu-mi aceste detalii si clarificand aceasta situatie.

A fost / este foarte usor sa-mi dau seama ca nu am fost cel care a facut acele tranzactii, totusi ei refuza sa-mi trimita aceste date, in schimb, mi-au pus vina ca nu sunt atent la parola mea, dar in acelasi timp timp spunand ca nu au motive sa creada ca actiunile nu au fost indeplinite de mine! In ceea ce priveste acest aspect, este interesant ce spun in regulile lor: detinerul contatiei confirma ca orice activitati in contatie sunt performate de la mine.