Când înveseli în China în Cehă. Am avut năvală de gâscă, descrisă jucătorii de baschet

Datorită distanței sale și a complexului proces de viză, China nu pare a fi cea mai adecvată țară pentru ca baschetul ceh să intre pe scena mondială. Atâta teorie, acum practică.

„Am avut momeală de gâscă”, a spus Bohačík, iar antrenorul Ronen Ginzburg a adăugat: “Atmosfera m-a făcut să mă simt foarte mândru chiar de la începutul meciului.”

Nu, Americanii au preluat conducerea și au luat grupa E două puncte după 88:67. Dar a fost cea mai proastă tragere din sală.

Majoritatea celor aproape 18.000 de participanți la Centrul Sportiv Oriental au venit să-și vadă favoritele NBA, care au fost 12: 1 în ambele echipe.Nu numai chinezii au purtat tricouri cu numele Tatum, Walker, Mitchell…

Dar puteți vedea cu ușurință și tricourile echipei naționale cehe, în mare parte pentru rude și jucători cunoscuți. Și din aceleași locuri puteți auzi cântări și încurajări tipice cehe.Și că mulți dintre ai noștri au ajuns aici peste jumătate din planetă…Nu ne așteptam ca, în cele mai sălbatice vise “, a declarat reprezentantul Vojtěch Hruban.

În plus, vocile din Boemia, Moravia și Silezia au fost treptat alături de altele. Publicul din Shanghai a fost imparțial în acest sens: ce acțiune frumoasă, o aplauză adecvată; atât cehă, cât și americană.

Arta lui Donovan Mitchell din Utah Jazz, despre care a recunoscut Hruban, s-a zvârcolit și nu m-ar mira să adaug ceva MVP. Într-o zi vom spune că am putea juca împotriva lui în anii săi mai tineri. ”Dar la fel de bine sărbătorit piese din Tomas Satoransky, cel mai bun trăgător și înregistrator al întregului joc.

„ Nu mă așteptam la nimic.Aceste lupte sunt destul de greu pentru a vă pregăti mental ”, a spus Satoranský după premiera personală și națională la Campionatul Mondial. deschiderea casei cehe la Shanghai. De asemenea, datorită acestui suport, unitatea Ginzburgův a început bine ambele jumătăți. „Sperăm că începuturile noastre vor continua. Este extrem de important, evocă întotdeauna meciuri de ritm. Este una dintre cele mai importante părți ale acesteia ”, a spus Bohacik.Marți, la ora 10:30 ora cehă, nu se poate aștepta statul „aproape vândut” față de Japonia, astfel că taberele fanilor din Europa Centrală ar putea avea o superioritate puternică a sunetului. Meciul cu SUA oferă speranță pentru ambele.