Betano

Ai castiga din inscrierea la Betano? Cu siguranta. Cu o oferta de pariuri gratuite de 500 ron, sunteti sigur ca veti castiga bani buni cu ajutorul abilitatilor dvs. de pariuri sportive. Rareori sunt casele de pariuri care ofera oferte de pariuri mari atat de mari pentru jucatorii noi, care de obicei se situeaza intre 20 si 30 de ron. Asadar, asigurati-va ca profitati la maxim de aceasta marca si testati-o pentru dvs.

Fondata in 2015, Betano este una dintre cele mai noi companii de pariuri. Acesta are sediul in Romania, dar accepta, de asemenea, indicatori din alte regiuni. Jucatorii profesionisti considera ca Betano este alegerea perfecta nu numai datorita cotelor sale atractive de pariere, ci si bonusurilor mari de bun venit. Ca jucator nou la Betano, puteti dubla prima depunere de pana la 500 ron.

A plasa un pariu la Betano este destul de simplu. Mergeti la pagina principala si faceti clic pe sectiunea sport. Puteti miza fie pe evenimente live, fie inainte de meciuri. In plus, exista peste 30 de evenimente sportive diferite pe care poti paria. Handicapurile asiatice, care ofera si sanse mari, pot fi gasite in aceasta sectiune. In cazul in care s-ar putea sa nu fie suficient pentru dvs., exista si numeroase piete de pariuri pe care le puteti utiliza.