Atlético de Madrid: Diego Costa, zece zile libere

“Diego Costa a suferit o rezonanță magnetică nucleară, după care a fost diagnosticat cu o alungire în musculatura sa adductor. Atacantul spaniol-brazilian așteaptă evoluție.” Minute după ora 13:00, Atletico a oferit cea mai așteptată parte medicală: 18 sunt răniți, chiar dacă este de natură ușoară, astfel încât, dincolo de clubul care nu oferă perioade de recuperare, timpul estimat de retragere trece Aproximativ zece zile

Acea perioadă face ca Costa să se prăbușească pentru ciocnirea decisivă de cupru de la Pizjuán și pentru vizita în liga Las Palmas duminică viitoare, astfel încât se vor face încercări de a-l recupera în fața duelului cu Valencia, în Mitropolit, pe 4 februarie. În caz de revenire în turneul K.O.și că este necesar să disputăm prima etapă a semifinalelor înainte de a-l măsura pe echipa lui Marcelino, atacantul Atlético ar încerca să-și grăbească recuperarea, dar va rămâne la fel de îndoială serioasă până în ultimul minut.

“Costa era cu un pic de disconfort în adductor deja în prima jumătate, și am preferat să o scot pentru a nu se răni.” Primul care a explicat înlocuirea berbecului cu Girona a fost Simeone în sala de presă, deși faptul că s-a aplicat gheață pe zonă o dată pe bancă a permis deja să suspecteze că în spatele schimbării sale pentru Gameiro existau motive care au transcendit. tactician.Minute mai târziu, chiar sâmbătă, Atlético făcea referire la aceste neplăceri prin canalele sale oficiale: „Dimineața, serviciile medicale ale clubului vor face o nouă evaluare”.

Însoțit de Dr. José. María Celada, internațională a mers direct la clinică în această duminică, pentru a căuta diagnosticul așteptat. După rezonanță, a trecut prin deal, da, unde fără timp de pierdere s-a pus în mâinile fizioterapeuților și unde s-a folosit concluzia antrenamentului pentru a informa personalul tehnic cu privire la rezultatele testelor. Simeone bănuia deja, în orice caz, că nu va putea conta pe golgheterul său din Sevilla.Cu atât mai puțin răul, deoarece faptul că nu există nicio rupere este o ușurare, dincolo de care alungirea trebuie gestionată cu preocuparea logică a oricărei neplăceri musculare. La ora 13.30, a fost una dintre ultimele, Costa părăsea facilitățile roșii și albe. Fotograful MARCA și câteva camere de fotografiat îl așteptau la ieșire.

Și acum? Ei bine, acum doar trei săptămâni, când Costa nu era încă înregistrată pentru sancțiunea FIFA. Dincolo de transcendența pe care Diego a avut-o în atacul rojiblanco (trei goluri și două asistențe în cele cinci jocuri pe care le-a jucat), adevărul este că provocarea de a urca în Nervión cu 1-2 obținut de Sevilla în prima etapă. de Griezmann, Gameiro, Correa, Torres, Vitolo și Carrasco.Există o mulțime de jucători ofensatori, o altă problemă este marcatorul de succes care a prezentat această campanie. Dacă El Cholo pariază pe duo-ul francez, de exemplu, o va face pentru 15 goluri oficiale în acest sezon, nouă de Antoine și șase de Kevin.