Betis: Ora pentru înscrieri

Din grea înfrângere Betic împotriva celor de la Barcelona, ​​concluzia principală pe care o poate trage Betis este că trebuie să se îmbunătățească în apărare. Atât la nivelul jocului, cât și al jucătorilor de fotbal. Și este ceva la care clubul lucrează de câteva săptămâni.

Astfel, de luni, Lorenzo Serra Ferrer este de așteptat să accelereze mișcările de ieșire ale echipei pentru a face loc înscrierilor de iarnă în care continuă să avanseze. “Acest pariu trebuie menținut, antrenorul consideră că este cel mai potrivit și Betis este la fel de ușor, deși nimănui nu-i place să încheie aceste rezultate. Fără îndoială, trebuie să îmbunătățim ceea ce facem”, a spus Balearea încheiem jocul.

“Nu aveam de gând să se termine astfel, era greu de imaginat.În prima parte, am concurat cu demnitate, mai presus de toate, un Barcelona, ​​care era foarte serios, dar apoi, în a doua, seriozitatea a dat loc talentului rivalului și este dificil să nu te descarci. Primul gol a fost decisiv, echipa a observat lovitura o barbarie și în câteva minute au obținut trei cu un Barça bine structurat și cu un Messi grozav, care a redus și mingi în teren propriu.Are o umilință care o face și mai mare “, a adăugat. Layún și continuă să miști piața în căutarea de întăriri.

Nahuel, cu un picior în Barça B

Finalul spaniol-argentinian Matías Nahuel a fost renunțarea la Quique Setién în lista celor 19 convocați ai partidului împotriva Barcelonei și, exact, echipa Barça poate fi următoarea destinație După câteva săptămâni de negocieri, acordul dintre Lorenzo Serra Ferrer și Robert Fernández este aproape.

Cu ei, fotbalistul, care a fost împrumutat la Betis până la 30 iunie, va consolida filiala din Barcelona în aceste luni.Totul, desigur, cu aprobarea lui Villarreal, o echipă cu care internaționalul U21 are un contract valabil.