Hejkal, primul antrenor exclus din liga cehă: arbitrii sunt statul din stat

„Nu vreau să comentez performanța judecătorilor, este un stat într-un stat. Am fost supărat de situația din minutul 92, o lovitură liberă, a fost pur și simplu un cadou, un moment dificil din care am putea pierde ”, a spus Hejkal. „Apoi există câteva nuanțe, dar nu vreau să le comentez, pentru că știm cu toții cât de greu se obțin bani și nu vreau să îi dau nimănui gratuit.”

că Hejkal a folosit declarații jignitoare și umilitoare pentru arbitri, „însoțite de discursuri vulgare, agresive (confruntare) față de asistentul arbitrului”.După cartonașul roșu, antrenorul a aruncat sticla la pământ, iar eu am jurat la intestinele stadionului. Sunt primul antrenor expulzat…Asta înseamnă să mă gândesc la conducere. Nu stiu ce sa spun. Nu-mi plac aceste performanțe, rezultatele și tabelul ”, Hejkala șterge ultimul loc al Teplice. Ei spun că fiecare mână este o mână, dar Kucera ocolește un tip, el joacă o mână și nu scârțâie. Vyhnal intră în duel în var, pe jumătate îl vede pe adversar trăgându-l, dar arbitrul arată că s-au ținut unul pe celălalt.În a doua jumătate au existat situații în care judecătorii ne rețineau. “Ne jucăm, suntem ultimii, suntem responsabili pentru asta”, a subliniat el. „Dar judecătorii încep să facă spectacole tragice. Nu vreau să arunc totul la oameni în negru, oricum nu merită. Pentru a vă face și mai scăzut la următorul meci? Linia a avut și unele opriri. Suntem oameni, dar pentru a-l repeta de trei sau patru ori în cinci minute, probabil că amețește. Dar mai degrabă nu am reușit să câștigăm meciul. ”

Noile reguli se aplică de la 1 iulie, până acum judecătorii nu puteau decât să pună antrenorul pe stand, acum pot da și cărți membrilor echipei.Hejkal se va confrunta cu un consiliu disciplinar pentru a-și determina pedeapsa.