Pierderile Spartei și Slaviei, victoria lui Pilsen și a antrenorului roșu de premieră Hejkal

Slavia s-a alăturat Opavei fără Alex, regele, care s-a îndreptat spre Spartak Moscova pentru 310 milioane de dolari. Aproape tot meciul a jucat cu putere, acasă Jaroslav Svozil a trebuit să îl învingă pe Júsufa în minutul 13 pentru a părăsi terenul din cauza unui cartonaș roșu. Silezia nu a condus. În timpul stabilit al doilea reprize, Jan Žídek a egalat.

“Nu aș dori să fiu promovat aici, dar am ținut balonul și au fugit. Așteptau greșeala noastră, neputincioasă sau dacă nu reușim.Și, din păcate, s-a sfârșit așa “, a spus fundașul slav Ondřej Kúdela.

La scurt timp după duel, cel puțin unul dintre reprezentanții de fotbal din clubul ceh din acest an din Liga Campionilor a anunțat o nouă armare, a cumpărat Lukáš Provod de la Plzeň. până acum a petrecut un sezon la găzduire în České Budějovice. Dar ambele echipe se gândesc cu siguranță la niveluri mult mai înalte ale tabelului ligii. Ați putea vedea fotbal frumos, multe goluri, dar și eșecuri defensive. Cea mai mare a fost îngrijită de Lukáš Štetina, care practic a dat un gol lui Jakub Plško.Până la urmă, trei goluri ar trebui să fie suficiente pentru o victorie la domiciliu “, a regretat antrenorul spartan Vaclav Jilek, care a fost și mai prestigios pentru că a venit la Letna de la Olomouc.

Second Pilsen Deja sâmbătă, a avut noroc cu Pribram, mulțumită golului lui Jan Kopic, cu zece minute înainte de final. Cred că meciul a fost în sus și în jos din ambele părți. Probabil am avut mai multe oportunități, dar, din păcate, nu le-am schimbat în unele etape.Dar, pe de altă parte, am avut noroc și mingea a lovit poarta “, a spus Pavel Vrba, antrenorul lui Pilsen. Golul lui Marek Havlík împotriva lui Mladá Boleslav a fost disputat din cauza unei presupuse ofsaiduri.

„Nu înțeleg de ce cel de-al doilea obiectiv nu l-a plătit, nu voi face comentarii despre arbitri și nu pot. Dar ce s-a întâmplat aici în a doua jumătate, nu am mai experimentat asta de mult timp. De această dată videoclipul va fi necesar la meci ”, a spus antrenorul lui Slovácko după tragerea la sorți.El a lovit de două ori și a avut o pondere majoră în câștigul de acasă cu 2: 1.

Teplice și Karviná nu au arătat un spectacol uluitor, un rezultat fără gol este o dovadă în acest sens. Localnicii nu au implementat Jakub Hora, care se îndreaptă spre Slavia. Pe de altă parte, antrenorul Stanislav Hejkal, care a blestemat arbitrii și va fi primul antrenor din istoria celei mai înalte competiții cehe care a văzut cartonașul roșu, va fi în fața disciplinarului. jucătorul nu a ajutat punctele. Ostravienii nu au reușit să înceapă duelul din Jablonec și au cedat adversarului nepopular 1: 2.