Sparta – Olomouc 3: 3, dramă ofensivă, acasă a pierdut de două ori conducerea

Meci nebun în ploaie torențială. Fotbal ofensiv, multe șanse. Uneori, spartanii se rostogoleau, dominau, dar plăteau pentru incapacitatea lor în ambele zone de penalizare. La un final mizerabil și defensiv slab. Și fanii i-au huiduit după meci.

“Când Sparta marchează trei goluri acasă, ea ar trebui să câștige”, a spus antrenorul ei, Václav Jílek. “Golurile marcate ne-au eliminat.”

La începutul celei de-a doua reprize, când au întors scorul de la 1: 2 la 3: 2, păreau să învingă clar adversarul. Greșită.Olomouc a folosit aproape fiecare dintre incursiunile sale în zona de penalizări, a contribuit la grosolane în apărarea spartană.

În prima repriză, spartanii au arătat că au una dintre cele mai slabe apărări din liga.

Două atacuri, două lovituri, două goluri.

Olomouc în șapte minute pe vară a transformat scorul. Atât de ușor, atât de ușor a depășit apărarea adversarului. Dacă a atacat de cinci ori, a marcat cinci goluri.

Defensiva spartană arăta tragicomic; La început doar a umbrit Falta, lăsându-l să se transforme în tei și să treacă. Centrul de la parter a zburat în cealaltă parte, unde Hála era complet singur. S-a îndreptat și a lovit stâlpul.A avut atât de mult timp.

Oaspeții au marcat un al doilea gol după o lovitură disperată a lui Jemelka, care nu știa ce să facă cu mingea. Whack, sus. În mijlocul terenului, Hancka și Nespor au căzut cu mingea, Štetina a avut-o pe cap, nimeni nu a fost acolo. A nedumerit, capul lui nu a funcționat, mingea i-a alunecat pe fruntea umedă trimițându-l pe Plška la solo. > Olomouc trebuie să se întrebe cât de ușor au ajuns să se transforme. Până atunci, s-au apărat, s-au confruntat cu atacuri frecvente, multe centre. Dar s-au apărat.

Spartanii au arătat bine la început, au pregătit oportunități rapid de speranță, dar nu au putut termina bine situația.De asemenea, au avut ghinion când, după șuturile lui Plavšič și Sáčka, în spatele Reichl-ului, s-au ajutat oaspeții de două ori de transversală.

Ce diferență. După douăzeci de minute, Cossack a împins mingea în plasă după o lovitură de colț și a sărbătorit în euforie. După o mare problemă în final, a marcat pentru a doua oară, pentru prima dată acasă.

Totuși, cifra de afaceri a scorului s-a mișcat cu încredere în Spartan. Repriza a fost deprimată, jucătorii nu doreau mingea, le era frică să-și asume riscuri, inventează.

Dar nu s-au pliat. Începând după pauză au avut o nituire.

Au creat trei tutoriale în câteva secunde. Însuși Kanga a trimis un șut inutil din partea portarului, în loc să-l respingă.După centrul din Plavšič, care trece prin Hložek a lovit poarta goală de la patru metri și Kozák a îndreptat spre stâlp.

După o acțiune rapidă, Hašek l-a scos pe Hložek prin perpendicular, care a scăpat spre Vepřek și a pătruns în Reichl – 2: 2.

După 57 de minute, Kanga a aruncat mingea la propriu și a tras puternic la cincisprezece metri, portarul Reichl nu s-a mișcat.

aveau destule.Cu toate acestea, atunci când nu le-au schimbat, Olomouc s-a ridicat până la urmă.

Vespor a tras o pasă după o pauză rapidă, dar după o altă acțiune, centrul supraîncărcat a lovit-o de aproape pe Plšek.