Teplice – Karviná 0: 0, plictisit în nord, luptând de jos nu a oferit goluri

Boemia nordică a fost optic mai bună, a creat câteva oportunități decente, dar au fost trădate până la final. Au început fără Jakub Hora, care urmează să se mute în Slavia din Praga.

“Am fost de acord cu antrenorul nostru că nu vom desfășura Cuba, deoarece din cauza negocierilor cu Slavia nu este în capul stabilit pentru un meci”, a spus el. directorul clubului sportiv twitter, Stepan Vachousek.

Antrenorul Teplice, Stanislav Hejkal, a primit un cartonaș roșu pentru proteste după meci și a fost descalificat din funcția de prim antrenor în cea mai înaltă competiție din Cehia.

“Au fost câteva emoții, asta este afacerea mea . Trebuie să recunosc că nu am jucat bine în prima repriză. Jucătorii-cheie din mijlocul terenului nu joacă bine pentru noi, asta sunt faptele. Într-un meci în care totul ține de un singur gol, trebuie văzut.Trebuia să o facem ”, a spus Hejkal.

Prima jumătate nu a oferit mare lucru. În minutul 13, mijlocașul gazdelor Kučera a lovit o lovitură liberă în brațele lui Hrdlička. După aproape jumătate de oră, Jeřábek a trimis o pasă lungă la Moulis în jumătatea sa, dar fundașul oaspeților Rundič a lovit mingea peste poarta sa. dar nu a profitat de ocazie și a tras mult. Silezii nu au reușit nici după șutul lui Gub din primul și din capul lui Petrán. La mai puțin de două minute după pauză, Jeřábek a plecat afară.Coechipierul său Žitný nu s-a deplasat printre cei trei poli în minutul 55. Opt minute mai târziu nu l-a lovit pe Hrdlička cu o lovitură la sol. Domestic Jakub Mareš a condus golul în poziție bună.

Teplice nu a pierdut liga cu Karviná pentru a șaptea oară, dar au câștigat doar unul din ultimele 13 dueluri din competiție și nu au obținut trei puncte pentru a șasea oară consecutiv. Karviná a marcat în patru din ultimele cinci runde, în care trei remize. Dintre cele șase puncte de până acum, cinci au fost acolo.În caz contrar, cred că acest punct a fost meritat din partea noastră “, a declarat Duel František Straka, antrenorul Karviná.