Třinec nu poate lovi, pierdut în Belarus. Hradec a biruit avocatul apărării

Třinec, campioană în acțiune extraligă, a început cu Petr Kváča în cursa golurilor. Cu toate acestea, încercarea de a anula înfrângerea inițială din Finlanda se traduce cel mai mult în numărul de excluderi, al cărui raport a fost de 3:12 pe tot parcursul meciului. Nikita Mickevich a folosit o lovitură exactă din laturile și spațiul de pe gheață. Jiří Polanský a avut șansa să se stabilească, dar nu a reușit. Pe de altă parte, a fost distins de două ori pe Kváča.Este posibil ca Martin Gerhát să fi reînviat speranțele oaspeților, dar roata de sărituri nu a intervenit optim. Personal, îmi pare mult mai rău de primul joc din Lahti, unde am fost mai ales mai buni, dar am murit de o productivitate slabă. Cu siguranță a fost o victorie în Finlanda. Au fost suficiente șanse, dar nu se încadrează acolo, finalul trebuie simplificat. Atâta timp cât vom avea șansa de a avansa, vom avea o luptă “, a declarat Gerhát pentru site-ul clubului. cu diferența că echipa gazdă a avut cel puțin un punct. Cu toate acestea, Mountfield și-a îmbunătățit poziția puțin surprinzător.La începutul celei de-a doua perioade, Marek Mazanec a fost distins pentru prima dată în poarta lui Východočechů când l-a prins pe Ryan Lasch. O clipă mai târziu, portarul a salvat bastonul. Max Friberg și-a rupt dinții la Mazan.

Curând după aceea, Hradec Králové se înveseli. Doar câteva secunde mai târziu Filip Pavlík a fost rănit, dar a revenit la joc mai târziu. În minutul 33, Mazance a bătut pe Jacob Moverare, dar arbitrul nu a recunoscut golul din cauza infracțiunii lui Simon Hjalmarsson. Zp acasă, după 34 de minute, a subliniat Philip Bo Samuelsson, când Rubin a sărit din colțul patinoarului și a crescut avantajul lui Mountfield. .Însă, boemii de la Est au trebuit la scurt timp după trei, iar indienii au profitat de ea pentru a se retrage când Rhett Rakhshani a trecut. Rakhshani a avut o altă ocazie bună de a marca 57 de minute, dar portarul gazdelor nu a avut noroc.

„Am vrut să construim pe a treia perioadă a meciului cu Cardiff; Băieții au jucat cu mai multă determinare și au ajutat mult, era evident pe gheață. Dar în a doua perioadă am avut patru excluderi și un total de șase, ceea ce este prea mult cu echipele de top. Știam că Frölunda are jocuri de putere mortale, dar cu excepția a două, am reușit să le apărăm.Băieții au jucat astăzi o mare slăbire, ceea ce le mulțumește foarte mult ”, a declarat Petr Svoboda, asistentul antrenorului Hradec Králové, pe site-ul clubului.