Demon Leon. Un german care a redus la tăcere publicul Košice

„Nu a fost tocmai o sabie bună pentru mine, dar am vrut să mai încerc o acțiune. Din fericire, mi-a ieșit “, a spus el mulțumit în drum spre cabină.

În 59:33, probabil că a marcat un punct de cotitură pentru Cupa Mondială.A finalizat o cotitură bruscă și și-a asigurat echipa o a patra victorie în turneu (3: 2).

El a înveselit câțiva compatrioți și a redus la tăcere majoritatea publicului, care într-un meci important cu ceva timp mai devreme a dansat peste conducerea echipei bonusuri pariuri gazdă 2: 1 .

A scăzut semnificativ speranțele slovacilor de a avansa în playoff, distrugând astfel planurile și dorințele organizatorilor ca succesul băieților locali să ofere grupului Košice cea mai tumultuoasă atmosferă posibilă.

De asemenea, i-a entuziasmat pe unii reporteri. „Germania rămâne neînvinsă la campionat datorită înghețatei noastre Nowitzky!”, A scris Bild, de exemplu, care a comparat-o pe Draisaitl cu legenda baschetului.

Euforia nu s-a aprins fără motiv.Germanii au câștigat primele patru meciuri ale campionatului după 89 de ani. „Uau, a sosit timpul!”, A minunat atacantul Edmonton Oilers, partener al celebrului Connor McDavid și autor al a 50 de goluri în ultimul sezon NHL.

„Am fost dezamăgit de el. A luat-o doar înainte, a jucat pe el însuși “, a observat Martin Procházka, co-comentator al Televiziunii cehe. „El nu a prins viață până când nu l-au adus pe Kahu la el. Linia nu era doar asupra lui.A primit înregistrări de calitate. ”

Astfel, Germania beneficiază de cooperarea luptătorilor cu strămoșii cehi.

Tatăl Draisaitl, Peter, fostul centru și nou-numit antrenor al HC Košice, provine din Sportingbet Karviná.

Și Dominik Kahun însuși s-a născut în Planá, lângă Tachov.

„Sunt supărați și Draisaitl chiar a început să se întoarcă”, a spus Procházka. „Slovacii s-au pregătit pentru asta, dar și-a arătat calitatea când a fost cel mai necesar. El și-a asumat responsabilitatea și a decis. ”

Cei mai duri adversari ai germanilor încă așteaptă. Ei înșiși nu vor să cedeze entuziasmului exagerat.Cu toate acestea, amintirile campaniei lor de argint de la Jocurile Olimpice de anul trecut din Coreea răsună din nou.

„Nu privim prea mult înainte”, a spus Draisaitl, aplaudându-se miercuri înainte de miezul nopții. „Important este că toți băieții se strâng împreună. Îmi place să mă joc cu ei. Nu a fost tocmai o victorie frumoasă, slovacii s-au luptat și au jucat bine. Uneori la hochei trebuie să câștigi într-un mod urât. Suntem recunoscători pentru trei puncte. ”

Kumšt-ul lui Draisaitl îmbogățește cel mai mult încăpățânarea tradițională germană – o privire de ansamblu, idei și finaluri. Cu el, manșeta finlandezului Toni Söderholm este mai puternică și mai încrezătoare. „Nu este nevoie de mult timp sau spațiu pentru a evoca ceva special”, a lăudat coechipierul Korbinian Holzer.

Deci, fii atent!Demonul Leon poate provoca mult mai multe enervări adversarilor săi la campionat.

Mai mult: https://1x2pariuri.ro