Deportivo: Cristóbal Parralo: “Au fost foarte puternici, scorul spune totul”

Cristóbal Parralo a analizat victoria acordată de echipa sa la Bernabéu.

Obiectivele împotriva: “Da, cifrele spun totul. Eu îmi asum responsabilitatea, am crezut că vom concura astăzi, dar de la cel de-al doilea obiectiv, ne-a costat mult “.

Explicațiile căderii:„ Au crezut și au fost foarte puternici, scorul spune totul.

senzații după înfrângerea: “Rău pentru că am venit aici pentru a concura și pentru a ne consolida emoțional și pentru a oferi o bucurie fanilor. Costumele sunt rănite de modul de a pierde, dar vom încerca să recuperăm jucătorii pentru a pregăti următorul joc.”

Debutul unuia: “Nu s-a încrețit și sunt fericit, dar a fost un joc complicat să debutez. Cred în el.În ceea ce privește semnăturile, nu este momentul să le evaluăm, va fi timp să vorbim despre încorporari. ” a anunța să plece. Apoi am primit cel de-al treilea gol și echipa s-a scufundat. Apoi, cu cel de-al patrulea gol, l-am avut de câteva ori, dar nu le-am obținut. ”

Sensații cu 0-1:” Știam că există multe în față și în primul rând un Madrid. Am încercat să închidem liniile de pas, iar obiectivul ne-a întărit puțin. Dar atunci am făcut câteva greșeli importante și am fost superiori pentru noi. ”

Motivele pentru a reacționa:„ Încă cred, este dificil să le explic fanilor astăzi.Pot spune că mă simt responsabil și vom încerca să îl schimbăm. ”

Jocul lui PSG ca fost jucător al acestui club:” Madridul este o echipă grozavă care va trece prin situație și va fi bine. Fiecare joc este diferit și când vine vorba de jocul cu PSG va fi un joc total diferit. Acesta a fost un meci din Ligă, iar celălalt va fi egal. ”

Eibar 1-1 Malaga. Eibar și Málaga au semnat tabele la Ipurúa într-un meci nebun în care niciuna dintre echipe nu a știut să câștige, deși au multe șanse clare de a o avea.

Betis 0-5 Barcelona. Barcelona a învins Real Betis și mai mult liderul lui Benito Villamarín, după o a doua repriză în care și-a desfășurat fotbalul și a jucat într-un festival de goluri cu cinci goluri – unul dintre Rakitic și două dublete ale lui Messi și Luis Suarez – împotriva unui Efortuna pariuri rival care s-a prăbușit înaintea culei de superioritate.

Real Sociedad 1-2 Celta. Royal Society și-a extins grave crize de rezultate cu o altă înfrângere la Anoeta, de această dată în fața unui Celta care și-a afișat puterea ofensivă cu golurile internaționalei spaniole Iago Aspas și a uruguayanului Maxi Gómez.

Real Madrid 7-1 Sport.Real Madrid și-a revenit brusc cu dublete de la Nacho, Gareth Bale și Cristiano Ronaldo plus oarecum Luka Modric, pierduta pierdută în sezonul său neregulat, pentru a urmări Deportivo de la Coruña la Santiago Bernabéu, cu o victorie care ar trebui să servească ca cotitură și oprește căderea ei.

Alavés 2-2 Leganés. Leganés a salvat un punct valoros împotriva lui Deportivo Alavés în Mendizorroza, în ultima etapă a unei ciocniri care s-a încheiat la egalitate după ce albiazules a avansat de două ori după ce a trecut prin vestiare.

Las Palmas 2-1 Valencia.UD Las Palmas a fost reîntâlnit cu victoria lună și jumătate mai târziu după ce a urmărit un gol timpuriu al Valencia, care a pierdut oportunitatea de a ajunge pe locul doi, cu o înfrângere neașteptată la domiciliu, până acum, LaLiga Santander colista.

Villarreal 2-1 Levante. Villarreal s-a reîntâlnit cu victoria în fața publicului său și a făcut bine victoria săptămânii trecute acasă împotriva lui Real Madrid, într-un meci în care a fost superior Levantului, care a menținut ineficiența cu care se confruntă ușa din biletul la Stanleybet ultimele săptămâni și doar l-a deranjat.

Atlético 1-1 Girona.Atlético de Madrid a livrat Liga cu o remiză pe stadionul Wanda Metropolitano, când și-au câștigat deja jocul cu Girona, egalat de Portu într-o hotărâre defensivă la cincisprezece minute de la final, când argentinianul Diego Simeone a înlocuit deja Diego Costa și Antoine Griezmann.

Espanyol 0-3 Sevilla. Sevilla și-a încheiat șansa de cinci jocuri fără să câștige împotriva unui Espanyol imprecis la RCDE Stadium, datorită eficienței sale deosebite în prima repriză, cu două goluri de la Vázquez și Sarabia, înainte ca Muriel să pună glazură în minutul 90.

Getafe 2-2 Athletic. Getafe și Athletic au egalat într-un duel intens, cu trei penalty-uri, unul eșuat de Jorge Molina, care s-a încheiat cu un punct pentru fiecare echipă cu care ambii s-au oprit în atacul lor pe cerul european.