Retragerea spartanilor: deficitul de rivali s-a adâncit în ultimii ani

A treia, a cincea și a treia doar anul acesta. Locații din ultimii ani de care spartanii nu sunt mândri.

În același timp, până în vara anului 2017, în istoria cehă independentă nu erau mai grave decât altele, cu excepția 1995/1996 și 2005/2006.

cu toate acestea, anul următor s-au repezit la titlu. Cu toate acestea, mizeria persistă în ultimele trei sezoane, iar Sparta nu va interveni nici în calificarea Ligii Campionilor nici anul acesta. Ultima dată când a participat la competiția pariuri online principală a fost în toamna anului 2005.

Miercuri, la Pilsen, a luptat pentru speranța teoretică pentru locul al doilea, dar dezmembrarea de la 0: 4 a depășit chiar și cele mai negre așteptări. „Pur și simplu ne-a dat seama atunci. Nu am reușit ca echipă, nu am arătat nimic aici “, a declarat mijlocașul Michal Sáček.

Sparta nu a pierdut niciodată patru goluri într-o ligă cehă independentă din 1993.A suferit cele mai grave înfrângeri cu trei goluri: de exemplu la Ostrava în primăvara anului 1996 (1: 4), la Blšany chiar la începutul sezonului 2001 (0: 3), la Jablonec în primăvara anului 2005 (0: 3), când avea deja un anumit titlu, în derby-ul de acasă cu Slavia în toamna anului 2008 (1: 4), acasă cu Liberec și Mladá Boleslav în toamna anului 2011 (0: 3) și în aprilie 2016 cu Pilsen (0: 3).

Acestea au fost întreruperi care echipă a costat titlul, dar nu locul doi. În ultimii trei ani, însă, spartanii din competiția pe termen lung nu sunt suficienți pentru Slavia sau Pilsen. Și distanța față de ambii rivali crește în fiecare an.

În timp ce de la ultimul titlu spartan din 2014, în următorii doi ani, echipa a pierdut cinci și șapte puncte în fața campionatului din Pilsen, în primăvara anului 2017 slavii au fugit cu douăsprezece puncte iar Pilsen cu zece.Anul trecut, spartanii l-au urmat pe Pilsen de pe locul cinci cu un deficit de treisprezece puncte, au pierdut șase puncte în Slavia.

Anul acesta, cu două ture înainte de final, rămân în urma lui Slavia cu șaisprezece puncte, iar Pilsen cu unsprezece.

Manko în Slavia, campionul case de pariuri licentiate in Romania așteptat, poate crește, deoarece va fi un derby în ultimul act.

Sparta anterioară nu a funcționat, a pierdut cu 0: 3 în semifinala cupei de acum trei săptămâni.

și a pierdut douăzeci și unu de puncte în Slavia. Cu toate acestea, ea a câștigat cupa și a fost prima în anul următor. De asemenea, a câștigat titlul în următorii patru ani.

În prezent, cu toate acestea, fanii cu greu pot fi mângâiați de asta.Clubul doar caută un antrenor pentru sezonul viitor, încă nu există întăriri pe drum…