Pasii pentru activarea si verificarea contului de pariuri 22Bet

22Bet isi rezerva dreptul de a verifica orice cont nou deschis, de a respecta legile, regulile si reglementarile care reglementeaza unitatile de jocuri de noroc, departamentul de conturi necesita anumite detalii si documentatii pentru a identifica in mod pozitiv solicitantul drept detinatorul valid al contului si pentru a verifica varsta, identitatea, si detalii private. Procesul de verificare protejeaza atat titularul contului impotriva furtului de identitate, cat si al casei de pariuri impotriva transgresarii oricarei eventuale legi de frauda si spalare de bani, ceea ce poate duce la suspendarea sau pierderea licentei de a opera.

Documentatia de verificare necesara consta in urmatoarele. Guvernul national a eliberat o fotografie de identificare – carte de identitate, permis de conducere sau pasaport; partea din fata a cardului de credit al solicitantului care afiseaza clar primele sase si ultimele patru cifre ale numarului lung de card de credit, restul poate fi completat; factura de utilitate sau extras bancar sau extras de pe cardul de credit care indica adresa rezidentiala completa a solicitantului.

Toata documentatia transmisa trebuie sa reflecte continutul lor intr-o maniera clara si lizibila, cu scheletul afisand clar marginile documentului. Documentatia incorecta va duce la suspendarea sau blocarea contului pana la verificarea cu succes. Scanarile de documente necesare trebuie trimise la support-en@22bet.com.

Datorita naturii gratuite si deschise a internetului, a fost bine recomandat pentru oricine se aventureaza online sa mentina cel mai inalt nivel de securitate pentru protectia detaliilor si documentatiei sale.

In consecinta, toate site-urile web se protejeaza pe ei insisi si pe membrii acestora impotriva abuzurilor prin numele de utilizator si parolele de autentificare, ceea ce lasa in mod inevitabil pe multi dintre noi in pozitia de invizibil de a uita sau de a gresi o parola in momentele cele mai inoportune.

Din fericire, 22Bet raspunde pentru astfel de inconveniente, oferind acum hyperlink-ul standard „Forget Your Password?”, Situat in mijlocul meniului de conectare. Daca faceti clic pe hyperlink, va genera automat un e-mail trimis pe adresa casutei postale a titularului contului, asa cum a fost trimis in timpul procedurii de inregistrare. Acest e-mail contine un hyperlink care permite receptorului e-mailului sa reseteze parola de conectare la una noua la alegere.