VRAC, liderul intratabil, continuă să câștige totul, absolut totul

· Aceasta a fost ziua precedentă a ligii

Marele meci din a 15-a zi de ligă, vizita lui Sanitas Alcobendas la Pepe Rojo pentru a-l măsura pe liderul intratabil, nu a dezamăgit pe nimeni. După o mare parte din VRAC Quesos Entrepinares, localnicii au reacționat în cea de-a doua și chiar au avut ultima piesă a jocului pentru a lega sau câștiga meciul, însă au eșuat, iar actualul campion a înlănțuit a 15-a victorie în tot atâtea jocuri. Impresionant!

Și este că Brânza a salvat mobilierul într-un atac de cord care a menținut emoția până la bipul mult așteptat al colegului asturian David Castro. Alcobendas a fost aproape, foarte aproape, pentru a obține din nou mash-ul și a-l asalta pe Pepe Rojo. Cei de la Madrid au rămas cu dorința.Au reușit să facă legătura, au putut câștiga și au sfârșit prin a pierde o întâlnire pe care VRAC cred că în mod greșit că a fost pe cale de parcurs în prima parte. în Madrid Paraninfo către Complutense Cisneros și se află pe poziția a treia în Divizia de Onoare, smulgându-l de la Alcobendas, în timp ce locul doi rămâne pentru un SilverStorm El Salvador care nu încetează în persecuția sa de conducere și, de fapt, este situat într-un singur punct dintre vecinii săi din brânză mulțumită bonusului ofensiv obținut în Fadura înaintea unui colist și evacuat pe Getxo. către bascii din clasificare și pentru a pune pământul prin mijloace cu ultima poziție, cea de coborâre; revenirea pe calea triumfului FC Barcelona, ​​care după trei înfrângeri la rând a depășit în mod clar Bizkaia Gernika; și victoria confortabilă a lui Ampo Ordizia împotriva lui Santboiana, care menține locul al cincilea, dar vede cum se apropie Barça, în timp ce urdinarii își păstrează opțiunile de a lupta pentru „playoffs”.

Sugestie.Vă încurajez care ați participat live la oricare dintre partidele acestei emoționante divizii de onoare să vă împărtășiți impresiile dvs. în comentariile acestei știri, ceea ce va îmbogăți mult mai mult cronica pe care o pot oferi cu informațiile pregătite de FER.