Džafič: Komličenko este un băiat drăguț, dar îi place să provoace pe teren

„Îl cunosc bine. Am trăit la mică distanță unul de celălalt. Este un băiat drăguț, uman. Dar poate face dopurile foarte incomode pe teren “, spune Džafič. Cât de specific? „Ea provoacă, încercând să-i arunce. El le arată apărătorilor că mai este ceva. Unii nu l-au mușcat prea bine. Urmăritorii noștri sunt, sper, destul de experimentați și nu vor sări pe el și să se ocupe de el. ”

Descendenții lui Krasnodar sunt cea mai mare armă din Mladá Boleslav. Inclusiv suprastructura, a marcat un respectabil 27 de goluri în acest sezon de ligă. De asemenea, a marcat în ambele meciuri împotriva lui Zlín.

„Deși era puțin leneș la antrenamente, el a curățat și golul. Apărătorii trebuie să intre în corpul său.Dar trebuie să aștepte și ei să prindă ceva “, avertizează fotbalistul bosniac.

Cu toate acestea, Mladá Boleslav nu este doar un lunetist, Komličenko. „Împreună cu Mešanovič, în prezent sunt probabil cea mai bună pereche de atac din ligă”, menționează Džafič pe compatriotul său, care s-a îndreptat spre Boleslav din Slavia în timpul iernii. „Și Přikryl le completează bine.”

Echipa de primăvară și toamnă pentru Boleslav, asta este altceva. Nu numai Mešanovič a îmbunătățit selecția antrenorului Jozef Weber. Centrul de apărare a fost întărit de puii Zlín Jugas și Hájek. Matador Matějovský a eliminat forma anterioară.

„Este valabil pe teren și în afara acestuia. El îl poate compara în cabină “, spune Džafič. „Va fi un dublu meci foarte dificil.”

Zlín se îndreaptă spre el în rolul unui outsider blând.Cu toate acestea, progresul prin Olomouc, care a câștigat cu un punct mai mult decât Mladá Boleslav în primăvară, a sporit încrederea în sine a fotbaliștilor Zlín după o primăvară eșuată.

„Am creat multe șanse, chiar dacă Olomouc nu a mai obținut la fel de multe goluri înainte”, notează Džafič. al cărui obiectiv din răzbunarea Olomouc a fost în cele din urmă progresiv.

Zlín a revenit pentru a avansa cu o victorie la domiciliu de 1: 0 și Džafič ar dori același rezultat astăzi. Păstrarea unui cont curat acasă împotriva Sigma este o mare dorință pentru Fastava.

„Și Olomouc a avut o șansă, dar am reușit. Fundașii au alunecat, Raky ne-a ținut de mai multe ori “, Džafič laudă apărarea lui Zlín, condusă de portarul Rakovan.

Și ce ar trebui să se aplice apărării adversarului? „Accent și joc pe aripi.Continuu să turn centrele în var “, Džafič și-a propus să reușească.

Meciul începe la ora 18:00.