Francesco Molinari continuă succesul la Bay Hill pe măsură ce Rory McIlroy se abate

Feriți-vă de italianul care se ascunde: Francesco Molinari își face un obicei destul de util în acest sens. Gloria la Campionatul Deschis din vara trecută a sosit de la o poziție de start duminică la trei la distanță de conducere. Dacă amploarea acestei realizări nu poate fi depășită într-un eveniment standard PGA Tour, cel puțin Molinari a răsturnat un deficit și mai mare la Bay Hill duminică. De la cinci înapoi, deținătorul Claret Jug a livrat 64 remarcabili pentru a lua Arnold Palmer Invitational cu două lovituri, la 12 sub egalitate, de la Matt Fitzpatrick. Viața de jucător de golf negru: „Poate fi un mediu intimidant” p>

Momentele de desfășurare nu trebuie să ajungă la concluzia unui turneu. Molinari, la 11 grupuri de la coada terenului, s-au închis de la 44 de metri pe a 72-a verde. Ceea ce a urmat a fost o manifestare rară, deși total de înțeles, a emoției de la tânărul de 36 de ani.Molinari și-a schimbat recent echipamentul și a depășit o criză gravă de gripă pentru a înregistra a patra victorie la nivel mondial în 10 luni. Când se ia în considerare și afișarea sa imperioasă la Ryder Cup, ne întrebăm ce ar putea face Molinari pentru următorul său truc.

„Cu câțiva ani în urmă, probabil că nu eram suficient de încrezător sau de confortabil să fiu acolo dintre băieți ”, a spus el. „Ca jucător de golf junior, nu am fost cel mai bun din Italia.” Acum? El este unul dintre cei mai buni 10 din lume.

Fitzpatrick s-a luptat admirabil cu un 71, fostul câștigător american amator câștigând cel mai bun final în SUA ca profesionist.Pe măsură ce soarele a început să apună, bărbatul din Sheffield a fost singurul jucător care a putut opri o altă procesiune de victorie a lui Molinari, o sarcină în care nu era rușine să rămână scurt. “Simt că ar fi trebuit să câștig modul în care am jucat, așa că sunt dezamăgit că am pierdut cu doi”, a spus Fitzpatrick. Înscrie-te la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu alegerile editorilor.

Căutarea lui Rory McIlroy pentru un dublu Disney sa încheiat în circumstanțe care ar putea fi îngrijorător de familiare pentru un jucător cu un talent atât de imens. McIlroy a apărut acum în nouă grupe finale de duminică de la începutul anului 2018 – a câștigat de aici în urmă cu un an – fără să se închidă pentru victorie. Desigur, există diferite împrejurări, dar aceasta a fost o duminică McIlroy deosebit de plată.Puterea lui a devenit mai rece decât o dimineață de decembrie în Siberia.

Irlandezul de nord l-a observat pe locul 3 pentru a lega scurt conducerea. O ratare de la cinci picioare la următoarea gaură a dat tonul pentru ceea ce urma să vină. McIlroy nu a mai luat o lovitură până în 16 – moment în care a fost unul peste runda sa – și s-a închis cu un 72 pentru o cotă de șase la minus opt. Matt Wallace, Sung Kang și Keith Mitchell s-au potrivit egalității cu McIlroy.

„Am lovit lovituri bune la 30 de picioare toată ziua și este greu să trag un scor”, a spus McIlroy. „Am lovit fairways, am lovit fotografii solide în verdeață, îți cer doar o mulțime de tine să încerci să găsești 25 de picioare toată ziua pentru a face păsări.” Facebook Twitter Pinterest Rory McIlroy nu a făcut nici o gaură duminică între gaura a 3-a și a 16-a.Fotografie: Phelan M Ebenhack / AP

Tommy Fleetwood, în imensul său credit după ce a căzut la 76 în ziua a treia, îmbunătățit cu opt fotografii. Totalul său de nouă sub a fost suficient pentru o parte din al treilea alături de Rafa Cabrera Bello și Sungjae Im.

„Adică este frumos să revii, dar când cobori pe întindere este evident o mulțime de dezamăgire și acolo “, a recunoscut Fleetwood. „Tocmai am ajuns pe partea greșită a terenului de golf ieri. S-a jucat ca un US Open după-amiaza, a fost atât de greu.Și când ți se pare greu, acele zile pot să te îndepărteze puțin de tine.

„Așa că este ciudat că cel mai bun rezultat al anului și al săptămânii pe care simt că l-am sortat a construit un anumit impuls și s-a simțit foarte confortabil pe terenul de golf, se termină cam cu o mică dezamăgire. ”

Turneul din cadrul turneului a fost legat de trei locuri pentru Campionatul Deschis din acest an. Im, Mitchell și Kang au câștigat acea cursă. Între timp, Molinari a probat încă o dată șampanie. Omul cu un logo de sponsorizare a parfumului pe geanta de golf știe că nimic nu depășește mirosul dulce al succesului.