VEDERE: Nu s-ar prinde cu adevărat de aripă? Și laudă pentru tati Voracek

Într-adevăr, nu era loc pentru atacantul încă de 19 ani din New York Rangers, pentru care a reușit 75 de dueluri în ultima parte de bază a NHL?

Nu ar fi putut antrenorii echipei naționale să-l transfere acolo? Poate la a patra formație?

Nu, Miloš Říha a ales o soluție mai radicală.

Sabia de joi împotriva letonilor a fost urmărită de Chytil doar ca spectator. Parcă un antrenor și un tânăr ar vrea să scuture: „Trebuie să fii mai bun, Philip!” Rămâne întrebarea dacă „degradarea educațională” va ajuta un adolescent promițător. .Și remarcabilul progres al lui Musil

Singurul atac în care antrenorul echipei naționale nu a fost încă implicat este primul. Și a dat roade împotriva letonilor. Jakub Voráček, în special, a acționat. Tatăl proaspăt al lui Matěj a încheiat duelul cu un bilanț de 2 + 2. În plus față de productivitate, a fost impresionat și de transformarea sa într-un joc de putere.

Căpitanul cu părul roșu nu mai ținea pucul atât de mult. Deși putea termina singur în loc de câteva pase, puterile cehe arătau mai periculoase și mai eficiente, în principal datorită lui.

Radek Faksa ar fi trebuit să aducă îmbunătățiri la aruncare. Dar letonii au arătat că obișnuința cu hocheiul „european” va dura ceva timp. După prima perioadă, specialistul din Dallas a avut un bilanț de tauri 2: 7.Până la sfârșitul meciului, descendenții Krapet de la Třinec l-au îmbunătățit la 7:11. Pentru unii fani, el a intrat în mod surprinzător în nominalizarea cehă, începând campionatul mondial ca al șaptelea fundaș. Și împotriva letonilor, a trecut la ofensiva Filip Hronek în prima pereche defensivă!

 

Este posibil ca accentul lui Musil să nu se evidențieze atât de mult în următorul meci ceh. Naționala continuă într-o serie de dueluri împotriva celor din afară și va provoca Italia vineri de la ora 20.15.Deși Říha a avertizat înainte de campionat că italienii sunt activi și în liga elvețiană, orice altceva decât tunul echipei sale va fi o surpriză.

Italienii nici măcar nu au marcat un gol în patru dueluri, au un scor terifiant de 0:30. Apărarea scurgeri îl va lăsa pe portar să depășească șaizeci de șuturi. De aceea, este probabil ca „Sala, cinci nu” să aibă loc în sala Bratislava din nou după 24 de ore.