Willey și Wood joacă în Indiile de Vest, în timp ce Anglia completează albirea T20

Pe fondul unui foc de tufiș din apropiere, Anglia și-a încheiat turul în Caraibe într-un foc de glorie, după ce au rutat Indiile de Vest pentru a doua oară în trei zile, pentru a obține o victorie din seria 3-0 împotriva campionilor mondiali T20. </p >

Gazdele au scăzut la 45 – cel de-al doilea cel mai scăzut total din istoria T20 internaționale – vinerea trecută, întrucât au alunecat la o înfrângere de 137 de runde care a făcut ca acest al treilea și ultim meci al seriei să devină un cauciuc mort.

Această competiție a fost la fel de unilaterală pe măsură ce Indiile de Vest au fost scoase la iveală pentru 71, iar echipa lui Eoin Morgan și-a urmărit ținta, cu 57 de mingi și opt ghișeuri rămase – cea mai rapidă fugă de succes din Anglia s-a retras în cricket T20 .Anglia aruncă Indiile de Vest în al treilea T20 internațional – așa cum sa întâmplat.David Willey și Mark Wood au luat cele mai bune figuri în carieră în acest format, primul dintre patru pentru șapte și cel de-al doilea trei pentru nouă, expunând o piesă atroce dintr-o linie de bătaie lipsită de Chris Gayle, care era odihnit.

În toate gazdele au luptat pentru 13 reprize.Dacă ar fi reușit să dureze pe deplin 20 de ani, s-ar putea să nu fi existat un rezultat dat fiind că jucătorii Angliei au sărbătorit în timpul prezentărilor post-meci pe fondul unui potop de proporții biblice care cel puțin a stins focul.

, a fost o modalitate perfectă pentru Anglia de a încheia un tur de două luni în care au pierdut testele și au desenat seria 2-2 de o zi.

Odată cu apropierea Cupei Mondiale, Morgan a indicat că nu numai că fii Jofra Archer, care are o șansă în seria ODI și cinci meciuri unice împotriva Pakistanului în luna mai, care va acționa ca pregătire finală a Angliei pentru turneu. care se califică duminică pentru Anglia, i se va alătura eventual echipelor pentru acele meciuri Chris Jordan, ale cărui șase ghișeuri din aceste T20 i-au adus omul din serie și Willey, care nu a jucat în ODI-urile recente.Facebook Twitter Pinterest David Willey a câștigat cea mai bună carieră în acest format de patru pentru șapte, în timp ce Anglia a rupt ordinul de bătăi din Indiile de Vest. Fotografie: Randy Brooks / AFP / Getty Images

„Înaintând există o oportunitate de a privi alți tipi în afara jucătorilor noștri principali”, a spus Morgan. „Probabil văd că gama noastră de bowling se schimbă mai mult decât bătăile noastre. Este important. Nu am avut răni grave de șase luni, așa că legea mediilor sugerează că vom avea două în timpul Cupei Mondiale. ”

Willey a pus Anglia la început perfect când l-a avut pe Shai Hope prins la scurtă acoperire de la prima minge a meciului.Shimron Hetmyer l-a urmat în următorul său over, găsindu-l pe Jordan la mijloc.

John Campbell, în locul lui Gayle odihnit, și Darren Bravo a căzut în spațiul a trei livrări în Willey’s next over. La două zile după ce Chris Jordan luase patru pentru șase, Willey avea acum cele mai bune cifre pentru un bowler din Anglia T20.

Indiile de Vest s-au prăbușit atât de repede, Willey nu a avut niciodată șansa de a reveni la finalul său și a devenit primul jucător din Anglia care a câștigat un traseu T20 de cinci ghișee.

Wood, în locul accidentatului Liam Plunkett, a fost singura schimbare a echipei Angliei care a câștigat primele două meciuri.Fusese strălucit în timpul recentelor ODI de aici, bazându-se pe un spectacol în testul final împotriva Indiilor de Vest din Sfânta Lucia, care îl văzuse pe bowlerul rapid din Durham luând primul său transport de cinci pachete pentru Anglia. e-mailul nostru săptămânal de cricket.

Aici cinci dintre livrările lui Wood în cea de-a doua sa au fost înregistrate la peste 90 mph. Cu toate acestea, mingea lui mai lentă a fost cea care a revendicat pielea capului lui Nicholas Pooran, care a căzut într-o captură strălucitoare de către Jordan în mijlocul adâncimii. în over over-ul anterior, Indiile de Vest au scăzut cu șase după 10 overs.Doar trei vor fi livrate în timp ce Adil Rashid i-a pus pe Fabian Allen și Obed McCoy cu googlies între ghișeele lui Wood, Carlos Brathwaite și Sheldon Cottrell. și Jonny Bairstow, care a marcat cu 37 de puncte înainte de a fi jucat de Devendra Bishoo, a căzut pe drum.

Indiile de Vest s-au bucurat că totul s-a terminat când Morgan a lovit cursele câștigătoare de pe Bishoo.