Unibet

Unibet este un site de jocuri de noroc all-in-one. Au oferta de pariuri sportive, cazinou, casino live, sala de poker si sala de bingo.

Am fost foarte impresionat de fiecare dintre produsele lor. In timp ce unii sunt mai buni decat altii, nu am nicio indoiala ca majoritatea cititorilor nostri vor fi fericiti aici, indiferent de ceea ce vor sa joace.

Asadar, daca locuiti intr-una dintre putinele tari care pot juca aici (pe care le acoperim cine este si nu este mai jos), ar trebui sa luati in considerare cu adevarat.

La prima vedere, s-ar putea sa nu para asa. Daca efectuati o cautare pe Google inselatorie Unibet, veti gasi cateva postari pe forum si recenzii care spun ca Unibet a facut lucruri umbroase, cum ar fi inchiderea conturilor in capriciu sau preluarea soldurilor jucatorilor.

Dar am cateva probleme cu aceste acuzatii – una, aproape ca nu exista dovezi; si doua, mai multe dintre aceste plangeri au o vechime de 2-3 ani.

Este greu sa scuturezi o companie fara nicio dovada. Si orice acuzatie sau reclamatie mai mare de cateva luni, poate veche de un an, nu are relevanta astazi.

Cu toate acestea, dupa ce treci de aceste lucruri, vei vedea ca Unibet are o reputatie destul de solida printre site-urile de paza si de revizuire.